Átadták a felújított Önkormányzati Hivatalt Tetétlenen (VIDEO)

Március 25-én átadták a felújított Önkormányzati Hivatalt Tetétlenen. Közel 30 millió Ft-os Belügyminisztériumi támogatásból teljes külső és belső átalakításon esett át a hivatal. Hat új irodát hoztak létre, valamint az ügyféltér és a szociális, kiszolgáló helyiségek is teljes mértékben megújultak az energetikai korszerűsítés mellett. A nyert összeget a tetétleni önkormányzat 5 millió Ft önerővel egészítette ki. Az épület hivatalos átadóján jelen voltak a környék településeinek vezetői is. Az eseményen felszólalt többek között Bodó Sándor államtitkár a térség országgyűlési képviselője is.

Borbélyné Fülöp Hajnalka polgármester beszédében elmondta, hogy régóta várt beruházás fejeződött be a napokban Tetétlenen. A felújított hivatal épülete minden igényt kielégítő és teljes mértékben megfelel a XXI. század követelményeinek. Pajna Zoltán a Hajdú- Bihar Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, hogy az elmúlt években, évtizedben a közös munka eredményeképpen tudott a kormány olyan eredményeket elérni, hogy ma már van forrás ezeknek az intézményeknek a felújítására Elnök úr beszédét követően átadta Borbélyné Fülöp Hajnalka polgármester asszonynak a helyi identitás jelképét egy Bocskai szablyát.

A műsort követően Borbélyné Fülöp Hajnalka polgármester asszony vezette körbe a kívül-belül teljesen megújult önkormányzati hivatal épületén a megjelenteket . A község első embere beszélt riporterüknek a beruházás részleteiről. Elmondta, hogy a település vezetése komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy minden fontos intézmény megújuljon energetikailag. Bodó Sándor államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője riporterünknek elmondta, hogy Tetétlen jó úton jár, az önkormányzat tudatosan tervez és pályáz. Minden esélyt megragad a község vezetése, hogy minél több fejlesztés megvalósulhasson és még élhetőbbé tegye a települést. Borbélyné Fülöp Hajnalka polgármester asszony elmondta ahhoz, hogy a település épüljön-szépüljön és lépésről-lépésre haladjon előre, a kormány támogatására és Bodó Sándor államtitkár úr valamint Pajna Zoltán elnök úr közbenjárása is szükség volt.

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN
16 FEJLESZTÉS