Megújulnak a polgármesteri hivatal belső terei Biharnagybajomban


Továbbra is üresek az irodák a polgármesteri hivatalban, csak a munkálatok hangja hallható a háttérben. Ahogy arról korábban beszámoltunk az épület belső tereinek felújítására a csaknem 25 millió forint értékben nyert forrást a biharnagybajomi önkormányzat a Magyar Falu program keretében. A részletekről Szitó Sándor polgármester adott tájékoztatást riporterünknek. Az átalakítás során új helyre fog költözni többek között a polgármesteri, a jegyzői iroda és a titkárság is. Hatékonyabb lesz a térelosztás és a munkavégzés is a megújult épületben.

Szitó Sándor polgármestertől megtudtuk, ez csak az első része a polgármesteri hivatal felújításának.Külső homlokzati felújítás, hőszigetelés fűtéskorszerűsítés és a nyílászárók cseréje is szerepel az önkormányzat tervei között.
Tervek célok megvalósítandó célok tehát mindig voltak, vannak és lesznek is a közeljövőben. Az önkormányzat is arra törekszik, hogy minden pályázati forrást megragadjon településünk fejlődésének érdekében. Ha befejeződnek a felújítási munkálatok egy modern minden igényt kielégítő épületbe költözhetnek majd vissza a hivatal dolgozói.

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN
45 FEJLESZTÉS