Megújult a védőnői szolgálat és a gyermekorvosi ellátás helyszíne Nádudvaron.

Bodó Sándor országgyűlési képviselő facebeook bejegyzésében olvasható a közel 50 milliós fejlesztésről:”Megújult a védőnői szolgálat és a gyermekorvosi ellátás helyszíne Nádudvaron.
A fejlesztés összköltsége 48,3 millió forint, a Belügyminisztérium pályázatán elnyert összeg 21,9 millió forint.
Köszönjük a helyi kivitelezők munkáját, a korszerűsítést folytatjuk!”

Maczik Erika Nádudvar város polgármestere az alábbiakat tette közzé a facebook oldalán a beruházással kapcsolatban:
„Ma délelőtt átadtuk a gyermekorvosi rendelő és tanácsadó külső megújítását szolgáló beruházást! A Belügyminisztérium pályázatán elnyert támogatás segítségével megvalósított fejlesztés mellett már előkészítés alatt állnak városunk egészségügyi ellátásának korszerűsítését célzó további projektek is. Bízunk benne, hogy sikeres pályázatok segítségével lépésről lépésre javíthatjuk a korszerű ellátás feltételeit településünkön. Köszönjük minden közreműködőnek a munkáját, segítségét, támogató hozzáállását!”

Az egészségügyi alapellátást szolgáló épület infrastrukturális fejlesztése során a tetőfelújítás keretében megvalósult a jellegzetes, de elhasználódott héjazat cseréje, a szükséges tetőszerkezeti javítások, tetőfelépítmények újjáépítése, használaton kívüli kémények visszabontása, előtetők újjáépítése, bádogos szerkezetek cseréje. A homlokzat renoválása során a meglazult, sérült vakolatot javították, 16 centiméter vastagon szigetelték a homlokzatot, és nemesvakolattal burkolták az épületet. A lábazati hőszigetelést követően ahhoz rögzített kőlapburkolat is készült. A fejlesztés összköltsége: bruttó 48,3 millió forint, amiből az önkormányzat önereje: 21,9 millió.

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN
45 FEJLESZTÉS