Mátyás király úti óvodával szemközti területen épült meg Biharnagybajom legújabb játszótere

Mátyás király úti óvodával szemközti területen épült meg Biharnagybajom legújabb játszótere

0
-Forint, pályázati forrásból

A legkisebbek örömére hivatalosan is átadásra került Biharnagybajom új játszótere, mely 7 millió Ft-ból a Mátyás király úti óvodával szemközti területen került kialakításra. Régóta vártak már a bajomi családok és legfőképp a gyerekek erre a helyre. A modern eszközökkel, játékokkal felszerelt játszótér minden igényt kielégítő és biztonságos. Korábban ezen a területen már volt egy játszótér, melyet sajnos illetéktelenek megrongáltak. Tanulva a történtekből ezúttal jobban oda fog figyelni erre a területre az önkormányzat, így kerítéssel határoltak körbe a játszóteret.

Az óvodások vidám kis műsorokkal avatták fel az újonnan átadott játszóteret. A biharnagybajomi óvoda vezetője elmondta, hogy nagyon várták már a szülők és a gyerekek is hogy elkészüljön az új játszótér.

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN

12 FEJLESZTÉS

A hangszórókból vidám gyerekdalok szóltak, a lurkók pedig hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba. Minden eszközt kipróbáltak, sőt egy arra járó bohóc lufit is adott nekik ajándékba. A következő képsorok ékes bizonyítékai annak, hogy milyen hangulatban is telt ez a nap a gyerekek szemszögéből.

https://www.youtube.com/watch?v=EdRS8FMYGXM&t=34s&ab_channel=K%C3%B6zs%C3%A9gi%C3%96nkorm%C3%A1nyzatBiharnagybajom