Megújul a Hajdúszoboszlói Gyermeksziget Bölcsőde főzőkonyhája

Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló polgármestere facebook bejegyzésben tette közzé, hogy megújulás előtt áll a bölcsődei főzőkonyha:
„Az ünnepi hétvége előtt újabb nyertes pályázatról kaptunk értesítést Magyarország Kormányától. A Bölcsőde főzőkonyha felújításához több, mint 38 millió forint támogatásban részesültünk.
Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a pénzügyminiszter által meghirdetett az „Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatása” kiírásra vonatkozóan pályázatot nyújtott be ez év tavaszán a Hajdúszoboszlói Gyermeksziget Bölcsőde /4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 23-25./ főzőkonyhájának teljeskörű felújítására vonatkozóan.

A fejlesztést a Bölcsőde újabb 26 fős telephellyel történő bővítése – 4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 70. szám alatt – indokolja, tekintette arra, hogy ott csak melegítőkonyha készül a meglévő főzőkonyhát alkalmassá kell tenni a kiszállításos ételkészítésre.
A felújítás során a víz-, szennyvízvezetékek és az elektromos hálózat teljes cseréjére sor kerül, felújításra kerülnek a burkolatok, kialakításra kerül a szállítókocsi tároló, a konyhatechnológia felújításra kerül, a mindennap használatos eszközök megújulnak.
Hajdúszoboszló Város Önkormányzata a pályázatot 51.220.946,-Ft összes elszámolható költséggel, 38.415.710,-Ft összegű támogatási igény mellett, 12.805.237,-Ft saját forrás biztosításával kívánja megvalósítani.”
Forrás: https://www.facebook.com/czegledigyula1
Fotó: https://www.facebook.com/czegledigyula1

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN
45 FEJLESZTÉS