Ötmillió forintos eszközbeszerzést valósított meg a Biharnagybajomi Bölcsőde

-Új csúzda, homokozó, mászóka, játékalagút, árnyékoló, nehéz lenne egy levegővétellel felsorolni azokat az elemeket, melyek újonnan kerültek telepítésre a bajomi bölcsődében, csaknem 5 millió forintos önkormányzati támogatásból. Az ide járó 26 csöppség nagy örömére azonban nem csak a kinti, hanem a csoportszobában található eszközpark is teljeskörűen megújult.

Az intézmény évek óta maximális létszámmal működik, sőt, már a következő nevelési évre is megvan a 26 gyermek. A bajomi bölcsőde 2011-ben lett a a TÁMASZ Alapszolgáltatási Központ része. A tapasztalat azt mutatja, hogy évről-évre egyre több kisgyermekes anyuka szeretne visszatérni a munka világába, nekik nyújt óriási segítséget az intézmény. Az elmúlt másfél év járványügyi szigorításai a bölcsődében is érezhetőek voltak. A pandémiás időszak a nevelői munkára és az intézmény mindennapjaira is rányomta a bélyegét. -Mondta a bölcsődevezető, aki hangsúlyozta: igyekeztek minden a kormány által előírt járványügyi szabályt maradéktalanul betartani.

A beruházással a jövőben a csemeték számára egyaránt biztosítva lesz a kényelmes szabadidő eltöltése a Bajomi Bölcsődében, s megfelelően felkészítik őket az előttük álló óvodai nevelési évekre is. 

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN
12 FEJLESZTÉS