”KATÓ” Irodaépület és Rendezvényterem hőszigetelése, részleges akadálymentesítése, vakolatának és nyílászáróinak cseréje

MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI ÉPÜLETEINEK ENERGETIKAI FEJLESZTÉSE

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően, több mint 195 millió Ft-ból három önkormányzati épület is jelentős korszerűsítésen esett át Mikepércs település központjában. A projekt keretében az önkormányzati tulajdonú ingatlanokon az alábbi energetikai fejlesztések valósultak meg:

”KATÓ” Irodaépület és RendezvényteremHőszigetelése, részleges akadálymentesítése,vakolatának és nyílászáróinak cseréje történt meg”KATÓ” Irodaépület és RendezvényteremHőszigetelése, részleges akadálymentesítése,vakolatának és nyílászáróinak cseréje történt megA Kossuth utca 1. szám alatti, 291 négyzetméteres hivatalépületHőszigetelése, nyílászáróinak cseréje, részleges akadálymentesítése is megtörtént, valamint itt is napelemes rendszer került kiépítésreA Kossuth utca 1. szám alatti, 291 négyzetméteres hivatalépülethőszigetelése, nyílászáróinak cseréje, részleges akadálymentesítése is megtörtént, valamint itt is napelemes rendszer került kiépítésreAz Óvoda utca 4. szám alatti, 440 négyzetméteres főzőkonyhahomlokzati hőszigetelése is megtörtént, de a nyílászárók cseréje, akadálymentesítés, belső gépészeti felújítások, és a napelemes rendszer telepítése is megvalósultAz Óvoda utca 4. szám alatti, 440 négyzetméteres főzőkonyhahomlokzati hőszigetelése is megtörtént, de a nyílászárók cseréje, akadálymentesítés, belső gépészeti felújítások, és a napelemes rendszer telepítése is megvalósult
Előző
Következő

  1. A Szabadság tér 4. szám alatti, 209 négyzetméteres ”KATÓ” Irodaépület és Rendezvényterem hőszigetelése, részleges akadálymentesítése, vakolatának és nyílászáróinak cseréje történt meg, valamint napelemes rendszer került telepítésre.

  1. Az Óvoda utca 4. szám alatti, 440 négyzetméteres főzőkonyha homlokzati hőszigetelése is megtörtént, de a nyílászárók cseréje, akadálymentesítés, belső gépészeti felújítások, és a napelemes rendszer telepítése is megvalósult ebben az épületben is.

  1. A Kossuth utca 1. szám alatti, 291 négyzetméteres hivatalépület hőszigetelése, nyílászáróinak cseréje, részleges akadálymentesítése is megtörtént, valamint itt is napelemes rendszer került kiépítésre a projekt keretében. Itt egy helytörténeti múzeum kerül majd kialakításra, mely bemutatja településünk történetét, értékeit, hagyományait.

A fejlesztések hozzájárulnak a színvonalas szolgáltatások biztosításához, ezáltal a településen élők komfortérzetének javításához. A beruházásoknak köszönhetően nem csak megszépültek az épületek, hanem jelentősen csökkenhetnek azok üzemeltetési költségei is a jövőben. Mostantól gazdaságosan, költséghatékonyan üzemeltetheti mindhárom épületét a Mikepércsi önkormányzat.

8 FEJLESZTÉS