Ipari csarnok átadása „Barnamezős területek rehabilitációja Derecskén” elnevezésű pályázat keretében

2021. június 23-án a TOP-2.1.1-16-HB1-2017-00002 azonosítószámmal nyilvántartott „Barnamezős területek rehabilitációja Derecskén” elnevezésű pályázat keretében megvalósuló ipari csarnok átadásra került. Az átadó ünnepségen részt vett Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke.
A fejlesztést Derecske Város Önkormányzata konzorciumban valósította meg. Konzorciumi partnere a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. volt, akinek a Köztársaság út 36. szám alatti telephelyén valósult meg a projekt.

A fejlesztés helyszínén a meglévő két épület elbontását követően, gazdaságélénkítésre, közösségi tevékenységek kiszolgálására alkalmas 485 m2 alapterületű acél vázszerkezetű csarnoképület és közösségi tér építésére került sor, melyben vállalkozási tevékenységnek helyet biztosító műhelyek, valamint közösségi célú helyiségek kerültek kialakításra, parkolókkal, valamint az elektromos járművek használatához szükséges töltőállomás kiépítésével. A projekt keretében létrehozott 3 db műhelycsarnok derecskei vállalkozás számára bérbeadásra került, ezzel is segítve a helyi vállalkozások működését.
Derecske gazdasági fellendülésének kulcsszereplői a helyi vállalkozások. Derecske Város Önkormányzatának célja a helyi vállalkozások hatékonyságának növelése és a foglalkoztatás növelése. Ennek érdekében vonzó, kiemelkedő presztízst jelentő vállalkozói környezet kialakítására és fenntartására törekszik a városvezetés, amely egyaránt előnyös a város és a vállalkozások számára is.
forrás, fotó: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069156043165

FEJLESZTÉSEK TÉRKÉPEN
45 FEJLESZTÉS

Helló

Ez itt a falvakvarosok.hu
Kövess minket a facebookon!

Minden ami fejlesztés!