Fantasztikus bővítést kapott Hajdúszoboszlón Európa legnagyobb fürdőkomplexuma

Átadták a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum prémium zónáját, a csaknem 3,5 milliárd forintos beruházást a kormány a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban 1,5 milliárd forinttal támogatta.

Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló polgármestere saját facebook oldalán jelentette be, hogy ünnepélyes keretek között megnyitásra került a Hungarospa Hajdúszoboszló strandján az új Prémium Zóna, ahol Plitvicei tavak, Tahiti szigetek és Amazonas vízi élmények várják a látogatókat.
A megnyitón beszédet mondott Bodó Sándor országgyűlési képviselő, ITM államtitkár, Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója.
Ezt követően Kircsi Lajos, a Hungarospa vezérigazgatója, illetve a kivitelező Magyar Mélyépítő részéről Dudás Róbert ismertette e projekt legfontosabb részleteit . A történelmi egyházak megáldották, illetve megszentelték a létesítményt.
Élménygazdag bemutatást követően a meghívott vendégek megkóstolhatták a Prémium Étterem kínálatát. Ez a létesítmény hajdúszoboszló polgármestere szerint új vonzereje és kitörési pontja lesz a város turizmusának a pandémiát követően.
Bodó Sándor (Fidesz) országgyűlési képviselő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára a város jeles eseményének nevezte az elkészült beruházás átadását, és azt mondta, a kormány figyelme az elmúlt másfél évben, a pandémia idején is kiterjedt Hajdúszoboszlóra.

 A hungarospa.hu -n olvashatók szerint A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.  
Az élményövzet egzotikus medencéiben mintha világutazáson vennénk részt:
A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetünk, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást.
A Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatunk, majd vízibárjában trópusi koktélokat kóstolhatunk.
Az Amazonas medence emeletes jakuzzi  tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul elénk. A jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényebiben lubickolhatunk.  
A  játékelemekkel felszerelt gyermek medence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.
A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenő jurták is biztosítják.
A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.

https://www.hungarospa.hu/hu/premium-zona